Virale

Transformarea de 50 de mii de dolari a acestui barbat, in doar 4 luni! Copiii mei imi spun "SUPERMAN" acum! FOTO AICI:

Ajuns la 45 de ani, un inginer din Ohio, cu o viata extrem de ocupata, a decis sa se apuce de sport. Iar ce a reusit in doar 4 luni este cu adevarat incredibil.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Mai 2014, 17:51
Data actualizarii: Miercuri 14 Mai 2014, 18:12

Se ingrasase extrem de mult si facuse o "burta de bere" care il facuse sa-si piarda increderea in sine si sa aiba mereu o stare proasta. Un inginer in varsta de 45 de ani din Ohio, Statele Unite, a ajuns insa cunoscut in intreaga lume, dupa ce a reusit sa-si transforme complet corpul.

Destul de sedentar, fiind mai mereu ocupat cu jobul sau si cu copiii pe care ii are, barbatul a decis in cele din urma sa-si faca putin timp si pentru sport, intrand chiar intr-un concurs organizat de celebrul site bodybuilding.com. Timp de patru luni, omul a urmat o dieta stricta si s-a dedicat antrenamentelor de la sala de forta, ajungand acum sa ridice un cec de 50 de mii de euro.

Matt Manning pe numele sau, acesta a reusit sa slabeasca mai bine de 25 de de kilograme si a ajuns un pachet de muschi: "Copiii mei nu m-au recunoscut, mi-ai zis ca m-am transformat in superman, dupa ce am mancat <kryptonita>", povesteste acum americanul.

"Aveam nevoie de o schimbare, stiam ca trebuie sa o fac ceva, asa ca m-am apucat de sport", mai spune acesta, care a dezvaluit ca, pe langa antrenamentele intense, a urmat si o dieta destul de stricta, ajungand de la 26% grasime in corp, la doar 5%.

FOTO: Facebook

Modifică setările cookies