Transformarea absolut uimitoare a unui barbat in doar un an de zile! A vrut sa se sinucida, dar sportul i-a salvat viata

Autor: Sport.ro
Duminica 15 Martie 2015, 18:59

	Transformarea absolut uimitoare a unui barbat in doar un an de zile! A vrut sa se sinucida, dar sportul i-a salvat viata

Un tata in varsta de doar 27 de ani a fost la un pas sa faca un gest groaznic, dar a reusit sa scape de depresie si sa isi transforme incredibil corpul in doar 13 luni.

Al Wilson, un scotian de 27 de ani, a uimit internetul cu transformarea sa, dupa ce a ajuns de la 127 de kilograme la doar 76, sculptandu-si incredibil trupul.

Scotianul s-a confruntat ani de zile cu depresia, iar jobul sau de supervizor al unui complex de spa nu facea decat sa-i agraveze si mai rau starea. Acesta spune ca vedea zilnic oameni slabi, care isi aratau corpurile lucrate, si a ajuns chiar in pragul sinuciderii.

Viata lui s-a schimbat insa atunci cand a decis sa faca si el sport si s-a apucat de bodybuilding. Acesta a avut nevoie de doar 13 luni pentru a uimi cu noul sau fizic.

"Stiam tot ce trebuia sa fac, aveam educatia si cunostintele necesare, dar nu gaseam motivatia sa ma apuc de sport", spune el.

Acesta si-a luat insa viata in propriile maini si spune ca "ceva a facut click in capul lui".

Al Wilson a reusit sa treaca peste gandurile sinucigase si, ajutat si de sotia sa, dar si de vestea ca va fi tata pentru a doua oara, a inceput sa isi transforme fizicul.

"Am incercat sa ma sinucid inainte, credeam ca nimic nu ma poate ajuta, dar apoi am aflat ca sotia mea e din nou insarcinata. Mi-am zis ca e timpul sa fiu barbat. Aveam 127 de kilograme, imi era greu sa respir si ma dureau toate articulatiile, dar am vrut sa devin un exemplu pentru baietii mei", spune britanicul.

Acesta a slabit de la 127 de kilograme la circa 75. Mai mult, acesta si-a construit si sculptat incredibil masa musculara.

"Ma trezesc in fiecare zi la 5:30, inaintea baietilor, ma antrenez si apoi iau micul dejun. Cand sufeream de depresie aveam insomnii, iar viata mea de familie mergea tot mai prost. Acum, fiul meu ma intreaba despre mancatul sanatos si despre sport", a mai povestit scotianul pentru Daily Record.

Al Wilson a participat si la primul sau concurs de bodybuilding, unde a luat locul 2.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Semnătura de 2,2 triloane de dolari a lui Trump. Cine va beneficia de suma uriașă
BRAT