Virale

Tocmai a nascut a 4-a oara, la 42 DE ANI, dar nu si-a pierdut talia de VIESPE! E incredibil cum arata sotia lui Sergio Ramos dupa 11 zile de recuperare

Frumoasa Pilar Rubio si-a etalat silueta de fotomodel in ciuda faptului ca abia a iesit din maternitate.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 August 2020, 16:04
Data actualizarii: Sambata 08 August 2020, 16:08

In timp ce Sergio Ramos se afla la Manchester pentru returul cu City din Liga Campionilor, sotia capitanului lui Real Madrid a impartasit cu fanii de pe Instagram un material video uluitor. In urma cu mai putin de 2 saptamani, Pilar a adus pe lume al patrulea baiat al cuplului, Maximo Adriano, dar acest lucru n-a impiedicat-o sa se recupereze in timp record, chiar daca varsta de 42 de ani este una destul de inaintata.

  • Tocmai a nascut a 4-a oara, la 42 DE ANI, dar nu si-a pierdut talia de VIESPE! E incredibil cum arata sotia lui Sergio Ramos dupa 11 zile de recuperare

"Sunt 11 zile de cand am nascut. Ma aflu inca in proces de adaptare, iar in corpul meu e o petrecere de hormoni", a explicat partenera de viata a lui Ramos, inainte de a intra in cateva detalii. "E o chestiune de munca si constanta. Vreau sa transmit ca, avand grija de tine in timpul sarcinii, va fi bine ulterior atat pentru copil cat si pentru mama. Inca nu mi-am revenit complet, nu exista miracole, dar cred ca volumul abdomenului meu a scazut destul de mult", a precizat Pilar Rubio, aratandu-si cu mandrie talia.

Pe de alta parte, frumoasa iberica a recunoscut cel mai tare a fost deranjata in aceasta perioada de contractiile uterine ulterioare nasterii, generate de alaptarea micutului. "Am avut lacrimi de durere!", a insistat Pilar.

CITESTE SI

Modifică setările cookies