Vestea pe care fanii lui The Rock o asteptau de mult timp. S-ar putea sa fie cel mai important moment al carierei

Autor: Sport.ro
Duminica 09 Februarie 2014, 17:42

	Vestea pe care fanii lui The Rock o asteptau de mult timp. S-ar putea sa fie cel mai important moment al carierei

► Luni, LIVE de la Tribunal la Sport.ro, www.sport.ro si m.sport.ro: Dosarul Transferurilor, episodul 66! Final de Dosar?

Dwayne "The Rock" Johnson se pregateste de un nou rol important. Dupa ce a fost unul dintre personajele principale in ultimele 2 filme din seria Fast & Furious, The Rock ar putea sa apara intr-un nou blockbuster. Desi inca nu a fost facut anuntul oficial, The Rock ar urma sa joace in urmatorul blockbuster al celor de la Warner Bros, 'Batman vs Superman'!

El ar urma sa interpreteze rolul lui Green Lanter. Confirmati pentru film sunt Henry Cavill in rolul lui Superman, Ben Affleck in rolul lui Batman, Gal Gadot in rolul lui Wonder Woman, Amy Adams in rolul lui Lois Lane, Jesse Eisenberg in rolul lui Lex Luthor si Jeremy Irons in rolul lui Alfred. 'Batman vs Superman' va avea premiera pe 6 mai 2016.

The Rock va mai aparea in acest an in Hercules si Baller, iar in 2015 in Fast & Furious 7 si San Andreas.

El nu va participa anul acesta la Wrestlemania XXX, cel mai important show anual al WWE-ului. El a luptat la ultimele 2 editii in main event impotriva lui John Cena, reusind sa triumfe in primul meci, pierzandu-l insa pe al doilea.

”Era cuștii”, aproape de final. UE le va interzice fermierilor să crească animale în spații înghesuite
BRAT
Modifică setările cookies