The Rock are simtul OMORULUI! :) "BESTIA" de la Hollywood si-a iesit din minti in sala de forta! Cum ii ameninta pe cei care il intrerup din antrenament:

Autor: Sport.ro
Duminica 15 Septembrie 2013, 16:33

	The Rock are simtul OMORULUI! :) "BESTIA" de la Hollywood si-a iesit din minti in sala de forta! Cum ii ameninta pe cei care il intrerup din antrenament:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Dwayne "The Rock" Johnson, unul dintre cei mai populari si mai indragiti actori de la Hollywood, continua sa se dedice body buildingului si merge zilnic la sala pentru a se mentine in forma. Desi este cunoscut pentru simtul sau al umorului extrem de dezvoltat, acesta avand o relatie foarte aproapiata cu fanii sai si glumind mereu pe retelele de socializare, The Rock nu este la fel si cand vine vorba de antrenamentele sale si le transmite, mai in gluma, mai in serios, un mesaj celor de la sala pe care o frecventeaza.

"Cand ma antrenez, cel mai bine e sa nu ma deranjezi, altfel mananc la pranz. Sunt simpatic, dar nu chiar atat de simpatic", a spus acesta pe o retea de socializare, strangand cateva mii de commenturi.

De asemenea, acesta a pus si un hashtag cu "Don't talk, just train", pe semne ca s-a supararea sa vine de la cei care ocupa aparatele degeaba si stau mai mult de vorba in sala :)

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT