The Rock a plans ca un copil cand l-a vazut, apoi i-a indeplinit cea mai arzatoare dorinta! Gestul de 1 milion de like-uri! FOTO

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Martie 2014, 17:30

	The Rock a plans ca un copil cand l-a vazut, apoi i-a indeplinit cea mai arzatoare dorinta! Gestul de 1 milion de like-uri! FOTO

►Sport.ro prezinta: Debutul lui Benny in Glory, vineri 21:00! De la 22:00, debutul lui Arnold in WWE: Hasta la wrestling, baby!

E unul dintre cei mai "la moda" actori de la Hollywood si este cu siguranta cel mai popular printre pusti, filmele sale inregistrand incasari record in ultimii ani. Dwayne "The Rock" Johnson, celebrul actor din Fast and Furious, G.I Joe sau Pain & Gain a demonstrat in aceste zile si de ce este atat de iubit de fani, acesta postand o fotografie care a strans imediat peste 1 milion de like-uri.

Actorul i-a indeplinit ieri cea mai arzatoare dorinta unui pusti de 15 ani, diagnosticat la o varsta foarte frageda cu o tumoare pe creier. Mare admirator al filmelor lui The Rock, pustiul si-a dorit cu orice pret sa imortalizeze intalnirea cu acesta, iar actorul a postat fotografia pe contul sa de Facebook.

"Cristian a fost diagnosticat la doar 14 luni cu o tumoare pe creier, iar doctorii au transmis familiei sale ca are 0 sanse sa traiasca. Iar daca va trai, cu siguranta nu va mai putea merge vreodata.

Astazi, el a implinit 15 ani si a intrat in camera ca un adevarat erou...eroul meu. A fost onoarea mea sa ii indeplinesc dorinta. Pentru mine, astfel de momente sunt cea mai buna parte a celebritatii", a scris acesta.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină purtarea măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies