The Mountain este OFICIAL cel mai puternic om de pe pamant! Islandezul a doborat un MIT vechi de 1000 de ani! Ce greutate a carat in spate: VIDEO

Islandezul Haftor Julius Bjornsson, cunoscut pentru rolul lui "The Mouintain" din Game of Thrones, este unul dintre cei mai puternici oameni din lume si oficial singurul pamantean care a reusit sa doboare un mit vechi de 1000 de ani!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Februarie 2015, 18:06
Data actualizarii: Miercuri 04 Februarie 2015, 20:49

Devenit cunoscut in lumea intreaga pentru rolul din serialul fantasy Game of Thrones, dupa ce l-a intruchipat pe "The Mountain", Hafton Julius Bjornsson este unul dintre cei mai puternici oameni din lume, lucru pe care l-a dovedit nu doar o data in concursurile de profil.

Cu un fizic de-a dreptul incredibil, masurand 2.06 metri si cantarind 191 de kilograme, islandezul este la primul rol intr-un film, acesta fiind de fapt sportiv profesionist. In varsta de 25 de ani, Bjornsson este unul dintre sportivii extrem de cunoscuti in lumea powerliftingului si a concursurilor de tip "strongman", acesta fiind multiplu campion al tarii sale si medaliat cu bronz si argint la Mondiale.

Islandezul detine mai multe recorduri fenomenale, acesta ridicand nu mai putin de 230 de kilograme la banca orizontala, 350 cu haltera in spate (genuflexiuni) si 450 la indreptari.

Ultima reusita a acestuia este insa una cu adevarat incredibila. The Mountain a reusit in urma cu 3 zile sa bata un record "vechi de un mileniu". Acesta a doborat legenta celui mai puternic om din istoria Islandei.

Potrivit legentei, Ormur Storolfsson, un personaj scos din povestile nordicilor, ar fi reusit sa faca 3 pasi cu un bustean greu de 650 de kilograme si lung de 10 metri. Dupa cei trei pasi, spatele lui Ormur a cedat din cauza pesiunii uriase.

Acum insa, sportivul Haftor Julius Bjornsson (The Mountain) a decis sa incerce acelasi lucru. Acesta a reusit sa treaca de proba in uralele publicului si a devenit o adevarata senzatie pe internet.

VIDEO MAI JOS

 

World's Strongest Viking 2015

A photo posted by Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) on

Modifică setările cookies