"Tati, mergi cu mine la sala?" Un tata si fiul sau s-au apucat de FIARE, transformarea te va soca! Cum au ajuns sa arate:

Autor: Sport.ro
Sambata 15 Martie 2014, 20:30

	"Tati, mergi cu mine la sala?" Un tata si fiul sau s-au apucat de FIARE, transformarea te va soca! Cum au ajuns sa arate:

►Bourceanu, scoate topoarele: TE VEZi cu Pirlo si Buffon! Trabzonspor - Juventus, joi 22:00, LIVE la Sport.ro si Voyo.ro!

Era trecut de 40 de ani si nu facuse niciodata prea mult sport, insa fiul sau l-a convins sa mearga cu el la sala de forta. Doi barbati din Coreea, tata si fiu, fac senzatie pe paginile destinate pasionatilor de culturism si fitness, acestia reusind impreuna sa isi transforme complet trupurile si sa arate ca sportivii care intra in concursurile de profil. Transformarea le-a luat celor doi cativa ani, insa nici tatal, nici fiul nu s-au lasat invinsi si nu au cedat.

Rezultatele lor inspira mii de fani din intreaga lume. Tie cum ti se pare? Esti de acord cu cei care ii acuza ca au folosit substante dopante, aducand in discutie faptul ca tatal are o varsta destul de inaintata pentru a mai putea evolua in asemenea fel?

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies