Tara din Europa care isi inchide puscariile pentru ca sunt GOALE! In trecut, autoritatile au "importat" detinuti
28 2018 17:32

Tara din Europa care isi inchide puscariile pentru ca sunt GOALE! In trecut, autoritatile au "importat" detinuti

Olanda este considerata a fi una dintre cele mai tolerante tari din lume. Si in ciuda faptului ca Amsterdamul este recunoscut pentru Cartierul Rosu si consumul de Marijuana, tara este si una dintre cele mai sigure din lume.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie, Israel - Romania! Marti, 27 martie, Romania - Suedia!

Intre cele mai sigure tari europene, Olanda, care are o populatie de 17 milioane de oameni, are circa 11.600 de detinuti. Numarul este unul mai mic decat capacitatea penitenciarelor active!

In aceste conditii, autoritatile olandeze au anuntat ca vor incepe sa inchida din penitenciare pentru a reduce cheltuielile.

In trecut, Olanda, care are o rata de incarcerare de 69 la 100.000 de oameni, a importat chiar detinuti. In 2016, olandezii au "gazduit" 240 de detinuti condamnati in Norvegia!

Criminalitatea in Olanda a inceput sa scada drastic dupa 2004, cand autoritatile nu s-au mai concentrat pe traficul de Marijuana si au putut bloca mai eficient transportul drogurilor de mare risc.

De asemenea, in Olanda este in vigoare monitorizarea electronica a condamnatilor pentru fapte "mai usoare".

In acest stat, peste 50% dintre condamnatii pentru fapte fata violenta, monitorizati cu ajutorul bratarilor electronice, reusesc sa se reintegreze dupa isparirea pedepsei.4 comentarii
 • 28 2018
  cib Daca olandezii au scos din codul penal tot ce inseamna infractiune, care va sa zica totul e permis, e clar ca nu ai cum sa mai calci legea si de aici consecinta: Nu e infractiune, nu e infractor. Nu e infractor, nu e puscarias. Daca si la noi s-ar dezincrimina tot ce e infractiune fara violenta, in secunda 2 s-ar goli 70% din puscarii. Simplu ca vaca!...
 • 1 2018
  ddas asta ai inteles tu boule ca au facut olandezii? fi-ra-ti ai dracu de boi...daia mai multe tari printre care si state din sua or sa accepte legislatia din olanda....este vorba de droguri ...mai ales de marijuana care este si medicinala...in loc sa te opreasca pe strada jandarmii si politistii pentru joint fumat ... ei se concentreeaza pe prinderea dealeri-lor de cocaina heroina ecstacy lsd etc... nu e totul permis... asa cum crezi tu ..am prieteni care fac puscarie in olanda pentru furt din magazine...n ue totul permis cum crezi tu..este vorba de marijuana atata......
 • 28 2018
  Dan Le dam noi marfa cata vor...
 • 28 2018
  mm+papusica+jilavei pai daia se duc romanisii in olanda la ciordit, nu le fac aia nimik...
 • 28 2018
  otto Sa nu le inchida! Le dam noi CLIENTI gratis!...
Cod galben de ninsori, ploi şi vânt puternic în Bucureşti şi 32 de judeţe. Vreme rece toată săptămâna
BRAT