SUPER FOTO | Il stii pe Jean Claude Van Damme ca fiind durul din filmele de actiune, dar nu-ti imaginezi cum arata cand era copil

Autor: Sport.ro
Duminica 30 August 2015, 17:00

	SUPER FOTO | Il stii pe Jean Claude Van Damme ca fiind durul din filmele de actiune, dar nu-ti imaginezi cum arata cand era copil

Il stii pe Jean Claude Van Damme ca fiind durul din filmele de actiune, dar nu-ti imaginezi cum arata cand era copil

Detinator al centurii negre la Karate - Shotokan si devenit cunoscut in toata lumea dupa rolurile din Sport Sangeros, Kickboxer, Soldat Universale si Eroi de Sacrificiu, Jean-Claude Van Damme continua sa impresioneze cu forma sa fizica.

Desi a trecut in ultimii ani si prin cateva momente mai putin placute, fiind chiar surprins sub influenta bauturilor alcoolice intr-un club din Romania, belgianul de 54 de ani este acum extrem de motivat si pare ca a revenit la forma care l-a consacrat.

Jean-Claude Van Damme nu mai este chiar un tinerel, dar se tine bine pe picioare, spun fanii, care l-au "asaltat" cu like-uri pe Facebook, dupa ce acesta a postat o fotografie cu bicepsul sau.

Cum arata copilul Jean Claude Van Damme :)

De asemenea, celebrul actor a impartasit cu fanii sai o fotografie din copilarie, pe care nu multi au avut ocazia sa o vada pana acum.

"Am avut urcusuri si coborasuri, am avut partea mea de obstacole. Dar toate acestea m-au facut ceea ce sunt astazi", a scris Van Damme.

 

“I’ve had my ups and downs. My fair share of bumpy roads and heavy winds. That’s what made me what I am today" #JCVD

Posted by Jean-Claude Van Damme on Saturday, August 29, 2015
UE impune Belarusului sancţiuni în şapte sectoare economice, în urma deturnării avionului Ryanair
BRAT
Modifică setările cookies