"Sunt prea gras, ma mananca rechinii!" Un scafandru a decis sa RUPA SALA in doua la 44 de ani! Se sperie si rechinii la cum arata acum! FOTO

Autor: Sport.ro
Vineri 30 August 2013, 17:17

	"Sunt prea gras, ma mananca rechinii!" Un scafandru a decis sa RUPA SALA in doua la 44 de ani! Se sperie si rechinii la cum arata acum! FOTO

► Unic in Romania: “Bataie ca-n filme” cu “Ares” Zambidis! Sambata 20:00, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Stephen are 44 ani si este originar din California.

Acesta are o viata plina de adrenalina, printre preocuparile lui fiind sky diving si scufundarile in bazine pline de rechini.

Stephen a decis anul acesta sa scape de stratul prea mare de grasime, care il incomoda in timp ce intra in bazin, alaturi de rechini.

La 44 de ani, fostul voleibalist a scazut de la 28% procentaj de grasime in corp la doar 9 %, cu ajutorul mai multor substante pe care le-a consumat, dar si cu ajutorul unei diete adecvate.

Acesta a mers la sala de 4 ori pe saptamana si a reusit sa ajunga intr-o forma impecabila pentru un barbat de 44 de ani!

"Eram atat de gras incat imi era frica sa nu ma manance rechinii, acum cred ca se sperie si ei de cum arat", spune Stephen in gluma, pe pagina sa de socializare, dupa ce a slabit de la 108kg la doar 76.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Noul Cod Administrativ ar ajuta baronii locali. Cum vor putea ajunge penalii în Guvern
BRAT