Virale

"Sunt cele mai convingatoare pe care le-am vazut vreodata!" Un expert in OZN-uri, SOCAT de FOTOGRAFIILE facute de un biciclist! Ce spune despre ele

Un barbat care se plimba cu bicicleta a surprins mai multe fotografii cu un obiect zburator neidentificat.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Iunie 2020, 10:24
Data actualizarii: Sambata 27 Iunie 2020, 10:26

Pozele au fost facute in Jastrowo, Polonia, iar expertul in fotografie, Justin Gleave, spune ca sunt cele mai reale pe care le-a vazut vreodata.

Ciclistul a auzit un 'sunet ciudat de rugina', iar in acel moment a observat OZN-ul. Cand a ajuns acasa a observat ca a prins nava spatiala in cinci cadre diferite, pe care le-a trimis spre analiza.

  • Sunt cele mai convingatoare pe care le-am vazut vreodata! Un expert in OZN-uri, SOCAT de FOTOGRAFIILE facute de un biciclist! Ce spune despre ele

Imaginile au fost examinate de expertul in fotografie, Justin Gleave, care le-a declarat autentice.

"Am fost uimit de o calitate atat de inalta. Am suprapus cele cinci imagini separate pentru a confirma miscarea obiectului. Parea sa se miste pe o raza mica de aproximativ 200 de metri, ramanand la o altitudine de aproximativ 150-200 de metri de la nivelul solului", a spus Justin Gleave, potrivit Daily Star.

Imaginile au ajuns si in mana expertului in OZN-uri Robert Bernatowicz, care a spus: "Autorul se teme sa-si dezvaluie identitatea. De ce? In Polinia, vorbind despre OZN-uri inseamna ca oamenii de vor lua ca o persoana cu probleme mintale", a spus expertul in obiecte zburatoare neidentificate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!