Virale

Stiai ca Jason Statham, unul dintre cei mai duri actori de la Hollywood, a facut asta? :) VIDEO UNIC cu starul din Curierul

Jason Statham, unul dintre cei mai duri oameni de la Hollywood, atat prin prisma rolurilor pe care le joace, dar si a infatisarii sale, a fost un sportiv extrem de talentat, fiind chiar membru al echipei olimpice de sarituri a Marii Britanii, la Jocurile Olimpice din 1988.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Iulie 2014, 19:36
Data actualizarii: Joi 24 Iulie 2014, 17:59

Statham si-a reprezentat tara o buna perioada, acesta fiind membru al lotului national si in 1990, la Jocurile Commonwealth-ului de la Auckland.

Actorul s-a plasat atunci pe locul 8 la trambulina de 1 metri, pe locul 11 la cea de 3 si tot pe 11 la platforma de 10 metri.

Intre timp, starul britanic, ajuns la 46 de ani, a devenit insa unul dintre cei mai apreciat actori din filmele de actiune, acesta urmand sa apara si in urmatorul Fast and Furious, dupa ce a jucat in seria Transporter sau in pelicule precum The Italian Job, The Bank Job, Snatch sau Expandables.

Englezii de la BBC au publicat si cateva imagini de la competitia din 1990, iar actorul este greu de recunoscut. Acesta avea par si era mult mai putin musculos decat acum.

Modifică setările cookies