Virale

Stewardesa care a devenit virala dupa ce a dat afara un cuplu care refuza sa poarte masca! Ce a putut sa faca imediat ce au plecat cei doi

Pandemia de coronavirus a facut ca masca sa fie un accesoriu 'obligatoriu' pe care oamenii trebuie sa il poarte. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Aprilie 2021, 12:02
Data actualizarii: Luni 05 Aprilie 2021, 12:03

In avioane, purtatul mastii este obligatoriu, mai ales datorita faptului ca spatiul este unul inchis, iar pasagerii stau apropiati unul de celalalt. 

Cu toate astea, nu toti accepta ideea mastii, iar asta a fost subiectul unui scandal recent intr-un zbor al companiei Southwest Airlines. Un cuplu aflat in primul rand a fost dat afara din avion dupa ce femeia si-a dat jos masca. 

  • Stewardesa care a devenit virala dupa ce a dat afara un cuplu care refuza sa poarte masca! Ce a putut sa faca imediat ce au plecat cei doi

Insotitorii de zbor au rugat-o sa si-o puna inapoi, ceea ce a si facut, insa a pornit un real scandal, tipand: 'Spui ca nu m-am subordonat si nu mi-am pus masca atunci cand mi-ai cerut?! Chiar le spui asta? Esti o mincinoasa!', conform Daily Star.  

Nervoasa, femeia se ridica impreuna cu iubitul ei si paraseste avionul in aplauzele celorlalti pasageri. La final, stewardesa a revenit pe culoarul avionului si a inceput sa danseze de bucurie ca a scapat de pasagerii nervosi. 

Clipul cu toata intamplarea a fost postat pe TikTok de unul dintre pasageri. 

@b_edler56

##karen

♬ original sound - Brendan Edler
Modifică setările cookies