Stewardesa care a devenit virala dupa ce a dat afara un cuplu care refuza sa poarte masca! Ce a putut sa faca imediat ce au plecat cei doi

Stewardesa care a devenit virala dupa ce a dat afara un cuplu care refuza sa poarte masca! Ce a putut sa faca imediat ce au plecat cei doi

Pandemia de coronavirus a facut ca masca sa fie un accesoriu 'obligatoriu' pe care oamenii trebuie sa il poarte. 

In avioane, purtatul mastii este obligatoriu, mai ales datorita faptului ca spatiul este unul inchis, iar pasagerii stau apropiati unul de celalalt. 

Cu toate astea, nu toti accepta ideea mastii, iar asta a fost subiectul unui scandal recent intr-un zbor al companiei Southwest Airlines. Un cuplu aflat in primul rand a fost dat afara din avion dupa ce femeia si-a dat jos masca. 

Insotitorii de zbor au rugat-o sa si-o puna inapoi, ceea ce a si facut, insa a pornit un real scandal, tipand: 'Spui ca nu m-am subordonat si nu mi-am pus masca atunci cand mi-ai cerut?! Chiar le spui asta? Esti o mincinoasa!', conform Daily Star.  

Nervoasa, femeia se ridica impreuna cu iubitul ei si paraseste avionul in aplauzele celorlalti pasageri. La final, stewardesa a revenit pe culoarul avionului si a inceput sa danseze de bucurie ca a scapat de pasagerii nervosi. 

Clipul cu toata intamplarea a fost postat pe TikTok de unul dintre pasageri. 

@b_edler56

##karen

♬ original sound - Brendan Edler
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Liviu Dragnea susține că a pierdut 50 de zile de libertate. A câștigat procesul cu Penitenciarul Rahova
BRAT
Modifică setările cookies