"Stati acasa si stati in siguranta!" Decizia fara precedent luata de PornHub: actiune la nivel mondial

"Stati acasa si stati in siguranta!" Decizia fara precedent luata de PornHub: actiune la nivel mondial

PornHub ia o noua decizie din cauza pandemiei de coronavirus si sper sa convinga oamenii sa ramana in casa.

Dupa ce au oferit acces gratuit pentru conturi premium celor din Italia, Spania si Franta, site-ul de adulti Pornhub extinde gratuitatea la nivel mondial. Toata lumea isi va putea face cont premium gratuit, pe care il va putea folosi pana pe 23 aprilie. 

"Ramai acasa si ajuta la aplatizarea curbei! Deoarece Covid-19 continua sa ne influenteze pe toti, Pornhub a decis sa extinda accesul premium la nivel mondial pana pe 23 aprilie. Bucurati-va, stati acasa si stati in siguranta", a fost mesajul postat de Pornhub.

Vice presedintele companiei, Corey Price, spune ca au incercat sa le ofere oamenilor un motiv in plus pentru a ramane in case:

"Cu aproape un miliard de oameni aflati in blocaj in intreaga lume din cauza pandemiei coronavirusului, este important sa acordam o mana si sa le oferim un mod placut de a petrece timpul. Speram ca prin extiderea ofertei noastre gratuite Pornhub Premium la nivel mondial, oamenii au un stimulent suplimentar sa ramana acasa si sa aplaneze curba", a declarat Corey Price, potrivit thenextweb.com.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Start vot alegeri locale 2020. S-au deschis urnele: 19 milioane de români aleg azi primarii, consilierii locali și județeni
BRAT