Ron Jeremy filme pentru adulti Virale

Starul filmelor pentru adulti care si-a pierdut mintile din senin. Si-a agresat sexual cea mai buna prietena, in baia hotelului

Ron Jeremy (67 de ani), unul dintre cele mai cunoscute nume din industria pornografica, se confrunta cu o acuzatie de agresiune sexuala.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Noiembrie 2020, 17:22
Data actualizarii: Sambata 14 Noiembrie 2020, 17:25

Incidentul s-a produs in luna mai 2020, insa detaliile au rasuflat abia acum in presa. Astfel, conform datelor obtinute de presa, americanul s-ar fi comportat total neadecvat in compania unei prietene pe care o cunostea de 25 de ani, pe numele ei Charity Carson.

Scena ar fi avut loc intr-un hotel din Los Angeles, dupa ce Ron a chemat-o pe Charity la o discutie amicala, asa cum au fost multe de-a lungul timpului. La un moment dat, Jeremy i-a cerut insa femeii sa-l insoteasca la baie pentru "a-i arata ceva". A fost momentul in care fostul actor in filmele pentru adulti si-a pierdut mintile. Potrivit informatiilor din dosar, Ron Jeremy "i-a luat cu forta mana lui Charity si a pus-o pe pantalonii sai, in zona intima".

Socata de cele intamplate, tinand cont si de prietenia pe care o avea cu agresorul, victima a avut nevoie de aproape o luna pentru a-si face curaj sa depuna plangere, cercetarile in acest caz fiind in plina desfasurare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!