Stalpii nu se dau jos cu 1 MILION de euro! Fostul pilot de F1 care si-a facut PRAF super-bolidul de lux. Oare cat costa reparatia?

Stalpii nu se dau jos cu 1 MILION de euro! Fostul pilot de F1 care si-a facut PRAF super-bolidul de lux. Oare cat costa reparatia?

O masina exclusivista care ii apartine unui fost pilot profesionist a fost implicata intr-un accident pe Coasta de Azur.

Adrian Sutil (37 de ani) e un nume care spune multe amatorilor de Formula 1, neamtul concurand in Marele Circ timp de 7 sezoane. Ei bine, fara ca informatia sa fie suta la suta oficiala (germanul a fost la locul incidentului, dar anchetatorii n-au precizat inca cine conducea masina), calitatile de sofer ale lui Sutil n-au fost de-ajuns pentru ca acesta sa evite un accident cu urmari destul de grave, in special pentru automobilul lui Adrian.

Nu vorbim de o masina oarecare, bolidul care s-a lovit violent de un stalp de iluminat fiind evaluat la peste 1 milion de euro. McLaren Senna e numele "bijuteriei" pe patru roti, cu peste 800 CP, care a fost realizata in numai 25 de exemplare si care atinge viteza de 100 de kilometri pe ora in mai putin de 3 secunde.

Cu partea frontala avariata in intregime, super-masina a fost tractata spre un service, Adrian Sutil asteptand acum nota de plata, care va fi si ea una pe masura, probabil de ordinul sutelor de mii de euro.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aproape 31 de milioane de cazuri de Covid-19 la nivel mondial. Peste jumătate, pe continentul american
BRAT