Virale

GALERIE FOTO Sorana Cîrstea, mesaj cu dedicație pentru Elon Musk: „Îți mulțumesc!” Cu ce a încântat-o cel mai bogat om din lume 

Sorana Cîrstea a simțit nevoia să îi mulțumească lui Elon Musk. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Aprilie 2022, 16:00
Data actualizarii: Marti 26 Aprilie 2022, 16:07

Sorana Cîrstea (32 ani, 27 WTA) este a doua cea mai bine clasată jucătoare din România, după Simona Halep (30 ani, 21 WTA). În ultimul timp, tenisul Soranei a fost la un nivel ridicat, iar aceasta a declarat că intenționează să nu mai petreacă atât de mult timp pe Twitter. Doar că după ce Elon Musk (50 ani) a cumpărat platforma în schimbul a 44 de miliarde de dolari, tenismena și-a schimbat decizia.

„Am revenit la normă întreagă pe Twitter! Mulțumesc, Elon Musk, pentru că l-ai făcut din nou grozav!”, a fost mesajul postat de Sorana Cîrstea pe rețeaua de socializare. 

Elon Musk are planuri mărețe cu Twitter-ul, după cum a precizat chiar el, și dorește ca platforma de social media să fie un mediu sigur, în care fake news-ul și spam-ul să dispară. 

„De asemenea, vreau să fac Twitter mai bun ca niciodată, îmbunătățind produsul cu noi caracteristici, făcând algoritmii open source pentru a crește încrederea, învingând roboții de spam și autentificând toți oamenii”, a precizat cel mai bogat om din lume când a cumpărat Twitter-ul. 

Modifică setările cookies