Virale

GALERIE FOTO Sora cea mică a unuia dintre cele mai tari modele din lume face senzație cu fotografiile indecente pe care le vinde! Câștigă peste 100.000 de dolari pe lună 

Kate Moss (48 ani) este unul dintre cele mai renumite modele ale planetei, devenită fashion icon. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 15:24
Data actualizarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 15:36

Charrlotte Moss (24 ani), cunoscută drept Lottie Moss, a crescut în „umbra” lui Kate fiind sora ei vitregă, iar pentru a-și face un nume care să nu se bazeze pe faima modelului britanic a încercat să își facă un nume prin „forțe proprii”. 

Lottie Moss este și ea model, însă, spre deosebire de Kate Moss, a ales o carieră de model pentru adulți, câștigându-și existența prin fotografiile indecente pe care le postează pe unul dintre cele mai populare site-uri, Only Fans. Tânăra a încercat să îi calce pe urme surorii sale, fără succes însă, dar acum are câștiguri de peste 100.000 de dolari. 

Lottie Moss, dezvăluiri despre lumea modelingului 

Într-un interviu acordat recent tânăra a dezvăluit că a încercat să intre în aceeași industrie precum Kate, însă agenții săi au încercat să o transforme în „următoarea Kate Moss”. Astfel, simțind presiunea, Lottie a dezvăluit că a cedat, în special psihic, și că a avut nevoie să se interneze într-o clinică specializată de reabilitare, conform Daily Mail

Mai mult, tânăra a dezvăluit momentele grele prin care a trecut în cariera de model, povestind și despre normalitatea consumului de droguri în industrie: „Cred că m-am gândit că era ceva normal și mergeam la acele evenimente și petreceri și eram extenuată, doar așa treceam peste. De multe ori mergeam pe set-uri și nu eram fericită, nu voiam să fac asta, plângeam și ei îmi spuneau: 'îți aducem niște droguri, poți să bei ceva, iar apoi vei fi bine'. 

Asta se întâmpla mai tot timpul: 'vei face ședința asta foto, fie că ești sau nu trează. Va avea loc'”. 

Modifică setările cookies