SOCANT! "S-a SINUCIS!" Tragedie INCREDIBILA in cazul Schumacher! S-a intamplat in urma cu putin timp 

SOCANT! "S-a SINUCIS!" Tragedie INCREDIBILA in cazul Schumacher! S-a intamplat in urma cu putin timp 

Un barbat suspectat de implicare in furtul dosarului medical al fostului pilot german Michael Schumacher a fost gasit spanzurat in celula sa, miercuri dimineata, la Zurich, a doua zi dupa ce a fost retinut, conform unui comunicat al Ministerului Public, citat de AFP.


Barbatul, a carui identitate nu a fost dezvaluita, era un angajat al societatii aeriene elvetiene Rega, care a organizat repatrierea din Franta in Elvetia a campionului de Formula 1.


La 24 iunie, spitalul din Grenoble, unde a fost internat Michael Schumacher timp de sase luni, a depus plangere pentru furt din dosarul medical al fostului pilot de Formula 1. O ancheta este in desfasurare in Franta, Elvetia si Germania pentru identificarea persoanei care a furat raportul de 11 sau 12 pagini, in care se sintetizeaza situatia lui Schumacher.

O persoana care s-a prezentat drept "Kagemusha" (n.r. - numele unui film al lui Akira Kurosawa) a contactat mai multi jurnalisti francezi, elvetieni si germani pentru a incerca sa le vanda raportul medical al lui Schumacher in schimbul a 60.000 de franci elvetieni (aproximativ 50.000 de euro). Pentru a demonstra ca se afla in posesia documentului, "Kagemusha" a furnizat o parte din raportul medical.


Contactat de vanzator, cotidianul german Bild a dat publicitatii acest caz. Jurnalistii de la Bild au anuntat-o pe reprezentanta lui Schumacher, Sabine Kehm, ca au fost abordati de "Kagemusha"si i-au transmis documentele primite de la acesta.

Spitalul a luat masuri stricte pentru protejarea dosarului fostului pilot, interzicand personalului sa il consulte prin reteaua interna de calculatoare. Versiunea pe hartie a dosarului a fost inregistrata sub diverse pseudonime, intre care si "Jeremy Martin".


In iunie, conducerea spitalului din Grenoble a anuntat ca in urma unui audit intern s-a stabilit ca sistemul sau informatic nu a fost atacat. Intrarea in camera lui Schumacher era protejata nonstop. in prima parte a perioadei de spitalizare, un jurnalist german deghizat in preot a incercat sa intre in camera lui Michael Schumacher. Mai multe persoane au incercat ulterior acelasi lucru.


La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, in statiunea franceza Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble dupa ce a suferit un traumatism cranian sever si o hemoragie cerebrala. Pana la 16 iunie, Schumacher s-a aflat in coma. El a fost transferat la o unitate medicala de specialitate din Lausanne, unde urmeaza perioada de recuperare. Spitalul se afla la aproximativ 40 de kilometri de locuinta fostului pilot, de la Gland.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criză politică. Surse: USR-PLUS a discutat despre o moțiune de cenzură împotriva lui Cîțu
BRAT
Modifică setările cookies