SOC in Italia! Seful galeriei lui Juventus, ARESTAT pentru trafic de droguri si legaturi cu mafia

SOC in Italia! Seful galeriei lui Juventus, ARESTAT pentru trafic de droguri si legaturi cu mafia

Politisitii italieni au decapitat mafia din Torino! 

Italienii l-au arestat pe seful galeriei lui Juventus, Andrea Puntorno, suspectat de trafic de droguri. Celebrul suporter, lider al gruparii ultras "Bravi ragazzi", a recunoscut recent ca primeste bilete de la club, pe care le vinde la supraret. In 2017, presedintele lui Juventus a fost suspendat pentru ca a recunoscut ca o mare parte din bilete ajung la galerie, care le vinde la suprapret. De obicei, galeria e formata din membri ai mafiei care se ocupa si cu alte activitati criminale precum traficul de droguri.

Puntorno a recunoscut intr-un interviu pentru RAI ca sunt 6-700 de suporteri care controleaza biletele de la Junventus si castiga foarte bine din asta. "Mi-am cumparat doua case si o patiserie. Suntem 6-700 de persoane, nu toti din Torino. Avem grija de bilete, facem bani. Eu personal nu ma ocup, dar sunt oameni care fac asta pentru mine", spunea el. E o practica obisnuite si la alte cluburi mari din Italia din dorinta conducatorilor de a avea o relatie buna cu ultrasii echipelor.

Andrea Puntorno a fost arestat acum de politia din Torino intr-un raid care a vizat mafia locala si traficul de droguri. 32 de persoane au fost arestate. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, pe panta descendentă a epidemiei COVID-19. Ce va urma însă la toamnă
BRAT