Virale

Situatie ireala la cel mai cunoscut fast-food din lume! Toti angajatii si-au dat demisia: "Era un loc oribil!" 

Angajatii unui fast-food au decis sa isi dea demisia in acelasi timp. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Iulie 2021, 21:00
Data actualizarii: Miercuri 07 Iulie 2021, 21:03

"Renuntam cu totii, inchidem!", acesta a fost mesajul scris pe o hartie la un McDonald's din Califorina, prin care se anunta demisia tuturor angajatilor in acelasi timp. Anuntul se vede intr-un clip, devenit viral, care a strans peste 15 milioane de vizualizari pe Tik Tok. 

In clip se vede interiorul restaurantului, complet gol, dupa ce toti angajatii au renuntat la posturile lor. Autoarea clipului a oferit explicatii, iar mama unuia dintre ei a dezvaluit care a fost situatia. 

  • Situatie ireala la cel mai cunoscut fast-food din lume! Toti angajatii si-au dat demisia: Era un loc oribil!

"Magazinul era condus de adolescenti si era un loc de munca oribil. Cei de la conducere aveau probleme in a ne ajuta atunci cand aveam nevoie", a spus Zoey Iback, cea care a postat clipul. 

@zoey.isback

Well that happened today and it was so funny ????????

♬ Nobody - Mitski

"Fiul meu a lucrat la Mc Donalds pana astazi. A spus ca managementul era oribil si erau munciti prea mult, platiti prea putin si prea putin personal. A spus ca s-au plans conducerii pentru luni. Ei bine, le-a fost de ajuns. Si-a dat demisia. Si dupa ce si-a dat demisia, au facut acelasi lucru si ceilalti trei oameni din staff", a comentat mama unuia dintre angajati. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies