Virale

Situatie DRAMATICA pentru MM Stoica! NU se gandea niciodata ca Becali ii va face ASTA! Teodora e cea mai afectata

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Iunie 2014, 09:15
Data actualizarii: Luni 23 Iunie 2014, 10:51

Mihai Stoica trece prin momente extrem de dificile. Condamnat la inchisoare pentru 3 ani si jumatate, fostul manager al Stelei a ajuns 'la fundul sacului' in ceea ce priveste banii - iar unul dintre motive este pentru ca patronul Stelei, Gigi Becali, nu il mai plateste! Asta desi promisese ca ii va plati salariul pana la finalul sezonului si ii va achita si prima de obiectiv. Acest lucru nu s-a intamplat insa.

"Meme este foarte suparat si agitat. Se gandeste doar la fiica lui, care este acasa si nu mai are la ora actuala sustinerea financiara pe care o avea in timpul in care el se afla in libertate. Nu intelege de ce Gigi nu i-a mai achitat si lui niste salarii restante, desi a facut in toata aceasta perioada destule gesturi de caritate fata de alte persoane straine" ar fi spus un apropiat al lui MM Stoica potrivit ziare.com

MM Stoica le-a spus judecatorilor cand s-a prezentat pentru a incerca anularea pedepsei ca el era singurul care putea sustine financiar familia si situatia este dramatica.

Modifică setările cookies