Virale

Si-au batut joc de el, nu alta! Ce-a gasit in cutie un client care si-a cumparat ultimul tip de PlayStation

Aparitia in Europa a ultimului tip de consola a adus cu sine si un incident neplacut pentru unul dintre amatorii de jocuri.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Noiembrie 2020, 11:35
Data actualizarii: Sambata 21 Noiembrie 2020, 11:39

PlayStation 5, consola de ultima generatie lansata de Sony, a provocat o adevarata isterie, cererea fiind atat de mare incat primele stocuri s-au dovedit insuficiente. Nici macar cei care au resuist sa rezerve si sa plateasca produsul n-au reusit sa intre in posesia mult doritei console.

S-a intamplat acest lucru cu un utilizator de Twitter din Spania, care si-a expus povestea virala pe internet. Astfel, in momentul cand i-a venit pachetul acasa si a deschis cutia, ibericul a ramas cu gura cascata. Asta pentru ca in locul consolei nu era altceva decat niste caramizi, si acelea sparte.

Evident, reactia de furie a barbatului a fost pe masura. "Vreau sa stiu imediat pentru ce am cheltuit 399,99 de euro. E rusinos", a scris el pe reteaua de socializare, dupa care a facut si plangerea catre cei responsabili de livrarea buclucasa.

 

"Nu va faceti griji, va vom contacta si veti avea consola dumneavoastra. Ne pare foarte rau pentru ce s-a intamplat", a fost raspunsul care l-a mai linistit pe client.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies