sotie alcoolic virala Virale Si-a tinut sotia moarta ascunsa in casa pentru a-i putea cheltui banii din cont! Este INFIORATOR ce a facut cu trupul femeii!

Si-a tinut sotia moarta ascunsa in casa pentru a-i putea cheltui banii din cont! Este INFIORATOR ce a facut cu trupul femeii!

Un barbat este acuzat pentru ca a impiedicat ingroparea legala si decenta a sotiei sale in varsta de doar 41 de ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 August 2020, 12:02
Data actualizarii: Sambata 29 August 2020, 12:05

Femeia a murit in urma unor complicatii cauzate de abuzul de alcool. Barbatul a decis sa nu anunte pe nimeni cu privire la decesul ei, ba mai mult, i-a pastrat trupul ascuns in casa pentru 4 zile.

David Vernon, care a avut si el probleme cu consumul de alcool, a ales sa doarma langa trupul gol, in putrefactie, al celei cu care a fost casatorit timp de 3 ani si jumatate. El a luat aceasta decizie pentru a putea sa-i cheltuie sotiei sale banii de pe card. 

Dupa cateva zile, tatal femeii a remarcat faptul ca se intampla ceva suspect pentru ca fiica sa nu il mai contactase. Astfel, a trimis politia la locuinta acesteia. 

Potrivit jurnalistilor de la Daily Star, doua femei ofiter de politie au ajuns la fata locului si au batut la usa. Neprimind niciun raspuns, ele au deschis cutia postala pentru a-si anunta prezenta strigand la cei din interior. Acela a fost momentul in care au simtit un miros putred venind in casa.  

Intr-un final, barbatul a venit sa le deschida si le-a intrebat senin: "Vreti sa vedeti un cadavru? A murit de 3 sau 4 zile." Reprezentantele legii au chemat mai multi politisti si paramedici la fata locului, acestia din urma constatand decesul. 

Ulterior, dupa cercetari, s-a dovedit ca sotul femeii decedate i-a folosit cardul bancar la magazin, refuzand sa ii anunte moartea, desi locuia in vecinatatea spitalului. 

In urma procesului, David Vernon a fost condamnat la 15 luni de inchisoare. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!