Secretul RUSINOS al lui Jason Statham! Cum isi castiga DURUL de la Hollywood banii inainte sa devina celebru :)

Secretul RUSINOS al lui Jason Statham! Cum isi castiga DURUL de la Hollywood banii inainte sa devina celebru :)

►Jason Statham, unul dintre cei mai duri oameni de la Hollywood, atat prin prisma rolurilor pe care le joace, dar si a infatisarii sale, a fost un sportiv extrem de talentat, fiind chiar membru al echipei olimpice de sarituri a Marii Britanii, la Jocurile Olimpice din 1988
►Sportul nu i-a adus insa atat de multi bani pe cat ar fi avut nevoie, astfel ca Jason apela si la alte contracte. Acesta obisnuia sa accepte roluri de figurant si a aparut chiar intr-un videoclip care nu are nevoie de nicio descriere :)

Statham si-a reprezentat tara o buna perioada, acesta fiind membru al lotului national si in 1990, la Jocurile Commonwealth-ului de la Auckland.

Actorul s-a plasat atunci pe locul 8 la trambulina de 1 metri, pe locul 11 la cea de 3 si tot pe 11 la platforma de 10 metri.

Ulterior, britanicul s-a vazut nevoit sa-si schimbe cariera. Acesta a inceput cu roluri de figurant, iar apoi a obtinut roluri in filme care au ramas si acum in istoria cinematografiei, precum Snatch sau Lock, Stock and Two Smoking Barrels. Apoi, acesta a devenit cunoscut pentru aparitiile sale din The Italian Job, The Bank Job, Transporter, Expandables si, mai nou, Fast and Furious.

Pe Jason Statham intr-un dintre cele mai rusinoase ipostaze in care a fost surprins il puteti vedea insa la secunda 36 :)

Va avertizam: What is seen, cannot be unseen :)

Citeste si:Jason Statham
VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 13 iunie: 69 de cazuri noi și 9 decese
BRAT
Modifică setările cookies