Secretul Piramidelor din Giza va fi deslusit dupa 2737 de ani: Ce au programat FARAONII sa se intample pe 3 decembrie 2012! FOTO INCREDIBIL

Autor: Sport.ro
Duminica 02 Septembrie 2012, 10:00

	Secretul Piramidelor din Giza va fi deslusit dupa 2737 de ani: Ce au programat FARAONII sa se intample pe 3 decembrie 2012! FOTO INCREDIBIL

Piramidele din Giza ascund un secret incredibil. Una dintre cele 7 minuni ale lumii este intr-o legatura stransa cu Universul. In cateva luni, omenirea va asista la un fenomen unic. 

In data de 3 decembrie 2012, planetele Mercur, Venus si Saturn se vor alinia cu varfurile celor trei piramide din Platoul Gizeh. Acest fenomen se intampla o data la 2737 de ani, iar niciun om de stiinta nu a gasit inca vreo explicatie sau vreo legatura cu sfarsitul lumii.

CITESTE SI: Politista care a incins imaginatia colegilor. Ce face dupa program. Galerie FOTO

Marea Piramida din Gizeh a fost timp de 43 de secole cea mai inalta constructie din lume. Turnul Eiffel a fost prima contructie care a intrecut-o, in 1889. Piramida a fost construita in jurul anului 2560 inaintea erei noastre de catre faraonul Khufu.

Citeste si: Cea mai GREA GHICITOARE din lume: mii de oameni s-au chinuit sa o rezolve, dar n-au avut succes

Herodot a scris ca 100.000 de oameni au muncit pentru a construi aceasta piramida. Le-a luat aproape 20 de ani. Au folosit 2521000 blocuri de piatra de peste 2 tone fiecare. Aici apare si primul mare semn de intrebare. Cei care au construit piramida au fixat cate un bloc de piatra la fiecare doua minute si jumatate. Cu tehnologia pe care oamenirea o are astazi ar fi imposibil. Oare cum au reusit? 

 
Un alt amanunt spectaculos a uimit intreaga lume in 1929. Un general de brigada pe nume Groves a descoperit intr-o fotografie ca Marea Piramida nu are patru laturi, ci opt. Acest efect de impartire nu este vizibil cu ochiul liber. Fotografiile din satelit au certificat aceasta descoperire dupa foarte multi ani. 

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies