Secretele lui Becali! Ce studii are si ce loc de munca avea inainte de Revolutie

Autor: Sport.ro
Luni 15 Octombrie 2018, 12:18

	Secretele lui Becali! Ce studii are si ce loc de munca avea inainte de Revolutie

Gigi Becali s-a imbogatit imediat dupa Revolutie. 

Becali e unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, insa situatia era complet diferita pana in 1989. Nascut intr-o familie de aromani din Brailia, Becali a absolvit liceul Iuliu Maniu din Bucuresti si lucra initial ca lacatus-mecanic la ICCE, pe platforma Baneasa. Revolutia l-a prins lucrand ca paznic la vane si robineti de la subsolul cladirii, scrie revista Capital.

Dupa 1989, cu ajutorul unui imprumut de la Gica Hagi si avand o mostenire, Becali a inceput sa importe blugi, tigari si sapun cu TIR-uri din Turcia. In anul 2008 averea latifundiarului a fost estimata la 725 de milioane de euro. Din cauza crizei si a scaderii preturilor imobiliare, domeniu de unde provine mare parte din averea sa, dar si a transferarii unei parti pe numele fetelor sale, in anul 2012 averea afaceristului a fost estimata la 140-300 de milioane de euro, mai scrie sursa citata.

Becali s-a inscris la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Ecologice in 2005, dar in 2007 s-a retras motivand ca este ocupat cu politica, afacerile si activitatea de la Steaua.

In 2017, averea lui Becali era estimata la 400-500 de milioane de euro in revista Capital.

 

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies