Tesla Elon Musk Elon Musk demisie Elon Musk Tesla Tesla demisie Virale Scandal URIAS la Tesla! Elon Musk, obligat sa-si dea demisia dupa o postare pe Twitter | Compania a pierdut 5 miliarde de dolari la bursa

Scandal URIAS la Tesla! Elon Musk, obligat sa-si dea demisia dupa o postare pe Twitter | Compania a pierdut 5 miliarde de dolari la bursa

Probleme pentru Elon Musk. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Septembrie 2018, 12:13
Data actualizarii: Duminica 30 Septembrie 2018, 12:20

Elon Musk isi va da demisia din functia de presedinte al Tesla pentru trei ani si urmeaza sa plateasca o amenda de 40 de milioane de doalari. 

Totul a pornit de la o postare pe Twitter in care Elon Musk afirma ca poate delista compania Tesla de la bursa, prin achizitionarea actiunilor la pretul de 240 de dolari bucata.

Dupa aceasta postare, Securities and Exchange Commission (comisia de supraveghere a burselor din SUA) l-a acuzat pe Musk de frauda si a deschis un proces impotriva sa. 

Tesla a pierdut 5 miliarde de dolari la bursa. 

Aceasta nu este singura problema pe care o are Musk, el a fost dat in judecata si de un angajat, pe care l-a acuzat ca ar planui un atac armat la fabrica Tesla din Nevada. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!