Virale

S-au cazat la camin si au vrut sa mute patul, insa ce au gasit sub el intrece orice imaginatie! Ce au facut doi studenti din SUA

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Mai 2014, 15:35
Data actualizarii: Vineri 16 Mai 2014, 15:58

S-au cazat la camin, la Universitatea din New York, si au vrut sa iasa in oras. Nu aveau prea multi bani, asa ca s-au decis sa amane totul si sa se apuce de curatenie in noua lor camera.

Niste studenti din Statele Unite au dat insa peste o adevarata comoara, dupa ce au descoperit nu mai putin de 40 de mii de dolari sub salteaua patului pe care abia il cumparasera, la mana a doua.

Cum o valiza de bani in brate, faliti fiind, tinerii au stat o noapte intreaga pe ganduri, insa au ales sa procedeze in cel mai demn mod. Acestia au decis sa o caute pe batrana de la care cumparasera patul si i-au returnat banii, surprinzandu-o pe aceasta, care nu si-a putut stapani lacrimile.

Gestul lor a ajuns pe toate posturile de televiziune din Statele Unite, iar stirea a facut pe internet zeci de mii de vizualizari.

"Am gasit banii, dar niciun biletel langa ei sau ceva care sa ne indrume catre proprietar. Sincer, prima data m-am gandit la o lunga vacanta, ar fi fost super, dar nu am putut face asta. Am simtit ca trebuie sa ii returnez, ca nu imi apartin. Iar cand am vazut ca proprietarul era o femeie de 91 de ani, a fost un sentiment incredibil", a povestit Lara.

Modifică setările cookies