vaccinare tragedie Virale S-a vaccinat anti-Covid si a murit la cateva ore dupa. Secretul din spatele tragediei i-a surprins pe toti

S-a vaccinat anti-Covid si a murit la cateva ore dupa. Secretul din spatele tragediei i-a surprins pe toti

Un barbat din California (SUA) a decedat la putin timp dupa ce a primit prima doza de vaccin impotriva coronavirusului.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Ianuarie 2021, 07:00
Data actualizarii: Marti 26 Ianuarie 2021, 14:08

In plina frenezie legata de imunizarea impotriva infectarii cu Covid, cazul din Statele Unite e unul aparent socant, care in mod normal ar ridica multe semne de intrebare si ar alimenta scepticismul.

Adevarul este insa altul si e legat in primul rand de faptul ca barbatul decedat la 21 ianuarie s-a vaccinat intr-un centru neacreditat de oficialitatile americane, care au si deschis o ancheta in acest sens. De asemenea, deocamdata nu se stie nici macar ce fel de vaccin, Pfizer sau Moderna, a primit respectiva persoana.

"Multi ar fi tentati sa faca o legatura cu vaccinul, mai ales din cauza timpului scurt care a trecut, dar probabil ca nu are nici o legatura cu vaccinarea", a declarat Dean Blumberg, expert în boli infectioase la un spital din California. Ca un amanunt suplimentar, barbatul care a murit dupa vaccinare trecuse deja prin boala in luna decembrie, atunci cand a fost testat pozitiv.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!