S-a pozat GOALA in toate TEMPLELE lumii, dar asta a fost prea de tot! Are in fata ani grei de PUSCARIE

S-a pozat GOALA in toate TEMPLELE lumii, dar asta a fost prea de tot! Are in fata ani grei de PUSCARIE

Un fotomodel de 28 de ani care pozeaza nud in diverse locatii cu insemnatate religioasa a starnit indignarea autoritatilor din Turcia.

De origine belgiana, Marisa Papen e total lipsita de inhibitii, lucru care s-ar putea insa s-o coste libertatea. Dupa ce a aparut in mai multe randuri in revistele pentru barbati, Marisa si-a trasat un obiectiv extrem de indraznet, acela de a se fotografia in costumul Evei in locuri considerate "sfinte".

Astfel, Marisa a inceput sa-si expuna goliciunea la un cunoscut templu din Egipt, dupa care a trecut si pe la Vatican sau pe la Zidul Plangerii din Ierusalim. De fiecare data s-a lovit de reactii dure ale localnicilor, fiind chemata chiar sa dea explicatii in fata fortelor de ordine. 

Lucrurile au scapat insa de sub control dupa ce Marisa Papen a ajuns la lacasul de cult Hagia Sophia din Istanbul, unde si-a aratat din nou partile intime, intr-o perioada in care celebra moschee era doar muzeu. De asemenea, ea a indraznit sa se fotografieze complet dezbracata deasupra steagului Turciei, un act "oribil" si "obscen", asa cum au precizat urmasii otomanilor. Desi evenimentele s-au petrecut in 2008, procurorii tuci n-au uitat-o pe Marisa, iar acum solicita pentru faptele sale nu mai putin de 7 ani de inchisoare, pentru "insultarea insemnelor suveranitatii statului".

  • S-a pozat GOALA in toate TEMPLELE lumii, dar asta a fost prea de tot! Are in fata ani grei de PUSCARIE
VIDEO PROTVPLUS.RO

”Era cuștii”, aproape de final. UE le va interzice fermierilor să crească animale în spații înghesuite
BRAT
Modifică setările cookies