Virale

S-a indragostit si a acceptat sa-i fie sotie fara sa-l intrebe cati ani are! Incredibil: care e diferenta de varsta dintre ce doi iubiti

Andy Johnston si Briony Kelly au o poveste de dragoste inedita.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Ianuarie 2020, 22:13
Data actualizarii: Miercuri 15 Ianuarie 2020, 22:18

Cei doi s-au cunoscut atunci cand Andy a inceput sa faca livrari la magazinul in care Kelly lucra, si i-a atras acesteia atentia. Cei doi au inceput sa se vada din ce in ce mai des si profitau de intalnirile lor, atunci cand acesta venea cu marfa, pentru a vorbi si a petrece pauzele de la pranz impreuna, pana au ajuns sa mearga la prima intalnire.

Fata, care atunci avea 24 de ani, s-a indragostit de Andy, insa dupa 3 luni de relatie a realizat ca nu stie ce varsta are barbatul. A fost socata sa descopere ca acesta era mai in varsta cu 25 de ani decat ea, avea aproape aceeasi varsta ca mama ei, insa a recunoscut ca era deja "prea tarziu sa se ingrijoreze" deoarece erau deja indragostiti.

Dupa 8 luni de relatie, cuplul din Portsmouth s-a logodit, si dupa 2 ani de planuit, cei doi urmeaza sa se casatoreasca luna urmatoare.

Femeia este acuzata des ca sta cu el pentru bani, iar el primeste critici cum ca ar sta cu ea doar pentru sex, cuplul afirma cu tarie ca varsta este doar un numar.

Modifică setările cookies