Virale

S-a filmat in timp ce TRAGEA PE NAS de pe mormantul lui Pablo Escobar! Ce a urmat in viata lui e HALUCINANT

A crezut ca face o gluma si ca totul se va termina acolo!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Decembrie 2018, 19:35
Data actualizarii: Duminica 30 Decembrie 2018, 19:38

Steve Semmens regreta insa gestul si acum! Britanicul de 35 de ani a fost filmat in timp ce tragea pe nas de pe mormantul lui Pablo Escobar. A ajuns sa-si piarda familia si a primit mai multe amenintari cu moartea! Semmens a vizitat Itagui special pentru a-l omagia pe Escobar. 'Dovada de respect', cum si-a descris el gluma, s-a transformat in ceva extrem de serios. Semmens a fost dat afara din Columbia, unde locuia alaturi de iubita sa si de cei doi gemeni pe care ii aveau impreuna.

"Oamenii imi trimit acum amenintari cu moartea pe Facebook.  Mi-au zis ca, daca voi fi gasit, imi vor lua pielea de pe mine. Nu-mi pot vedea nici copiii si asta doare foarte tare", a spus barbatul intr-un interviu pentru Mirror.

In clipul devenit viral in luna aprilie, Semmens zambeste la camera inainte sa verse continutul unei pungi cu pudra alba pe piatra funerara a lui Escobar si sa ruleze o banconata pentru a priza chiar de pe mormantul 'zeului drogurilor'.

Acum, Semmens isi doreste ca inregistrarea, like-urile si share-urile sa nu fi existat niciodata: "A fost amuzant la inceput, dar acum mi-e rusine. Toata lumea a spus ca a fost o rusine si ca mi-am facut tara de ras. Imi cer iertare fata de poporul columbian!"

Modifică setările cookies