Jen Selter American Airlines Virale

"Regina Instagramului" a provocat un scandal si a fost data jos din avion: "A fost umilitor". Cum l-a enervat pe pilot

Jen Selter este supranumita si "Regina Instagramului".

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Ianuarie 2018, 18:47
Data actualizarii: Luni 29 Ianuarie 2018, 19:01

Cu peste 11 milioane de urmaritori pe Instagram, americanca Jen Selter este supranumita si "Regina Instagramului". Ea a castigat, de asemenea, titulatura de femeia cu cel mai frumos fund!

Jen Selter a devenit cunoscuta pentru postarile sale legate de fitness, dar a ajuns apoi sa castige contracte de sute de zeci de mii de dolari.

In weekend, ea a fost protagonista unui eveniment neplacuta. Acesta a fost data jos dintr-un avion American Airlines care zbura de la Miami la New York.

Tanara a fost intrebata de personalul din avion daca are in bagaj vreun obiect ascutit, ea raspunzand ironic: "Doar o lama bine ascutita".

Personalul de la bordul avionului nu a gustat gluma si a intrebat-o daca e atat de dornica sa rateze zborul, moment in care ea a mai raspuns o data pe un ton ironic: "Da".

Capitanul a intervenit si a dat-o jos din avion pe tanara, ajungand apoi sa dea explicatii politistilor din aeroport.

"A fost umilitor! M-au facut sa ma simt ca o persoana teribila, desi nu am facut nimic gresit", a spus ea apoi pentru New York Post.

Purtatorul de cuvant al American Airlines a spus si el: "Domnisoara Selter a fost rugata sa paraseasca avionul dupa o neintelegere inaintea decolarii de pe aeroportul international Miami. Compania i-a oferit cazare si transport ulterior, ea declinand oferta".

 

Does this drink make my butt look small? ????

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

 

????

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!