Virale

Reghe a ramas cu gura cascata! A avut o surpriza de PROPORTII cand a intrat in casa! Cum l-a asteptat Ana Maria Prodan. FOTO

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Mai 2014, 16:39
Data actualizarii: Joi 29 Mai 2014, 19:39

Reghe a renuntat la bani ca sa plece de la Steaua, dar clubul din Ghencea va ramane mereu in inima, si, mai ales in casa lui.

 Laurentiu Reghecampf a plecat la Al Hilal, dar acasa il va astepta intotdeauna amintirea celor doi ani petrecuti la Steaua. Sotia sa a avut grija de asta. A umplut un perete cu imagini din perioada petrecuta in Ghencea de Reghe. Incepe un nou capitol pentru Reghecampf. A semnat pe doi ani cu Al Hilal, echipa pe care vrea sa o duca in finala Ligii Campionilor Asiei.

"Ii multumesc Anei care a muncit o saptamana sa mi faca cel mai frumos cadou. I LOVE YOU
Asa o sa va am tot timpul in casa mea, inima mea si nu voi uita niciodata ce am realizat impreuna .
Va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine in acesti 2 ani si Fanilor care au fost extraordinari .
Va iubesc pe toti si veti ramane mereu in mintea si inima mea", 
a postat Reghecampf pe contul sau de Facebook.

AU PRIMIT BENTLEY-URI!


Nu e singurul cadou primit de Reghe in aceasta perioada. El si Ana Maria au fost premiati cu cate un Bentley de catre seicii arabi pentru ca au ales Al Hilal. Cei doi au mai primit si bilete nelimitate la business class, pe langa salariul de 3 milioane de dolari anual al lui Reghecampf. Spre deosebire de Reghe, care a renuntat la bani ca sa plece de la Steaua, Al Hilal l-a premiat pe fostul antrenor Sami Al Jaber tot cu un Bentley. 

 

 

 

"L-am ales pe Reghecampf deoarece are o carte de vizita excelenta. El va pregati echipa in urmatoarea perioada. Am asteptat acordul sau inainte de a ne dispensa de Sami Al Jaber", a declarat seicul Abdulrahman bin Mussad, presedintele lui Al Hilal.


SI-A LUAT TOT STAFF-UL CU EL!

Laurentiu Reghecampf a plecat in aceasta dimineata spre Arabia Saudita pentru a incepe munca la noua sa echipa. El si-a luat tot staff-ul de la Steaua cu el. Thomas Neubert, preparatorul fizic, Toni Petrea si Cristian Termure, antrenori secunzi. De asemenea, Florin Tene, antrenorul cu portarii, si kinetoterapeutul Ovidiu Kurti i se alatura lui Laurentiu Reghecampf in Arabia Saudita.

Astfel, singurul subaltern direct al lui Reghecampf in sezonul trecut care va ramane la Steaua este medicul Radu Paligora.

Modifică setările cookies