Ciprian Marica Sorina Marica Virale

REACTIA MAMEI lui Marica dupa filmarile aparute cu fiul ei! Fotbalistul este in atentia oamenilor dupa ce a fost prins cu femeia altuia

Ciprian Marica a fost filmat intr-o camera de hotel cu iubita altui barbat.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Aprilie 2020, 14:43
Data actualizarii: Joi 30 Aprilie 2020, 14:53

Ciprian Marica a ajuns in atentia lumii dupa ce au fost facute publice filmari cu el dupa ce a fost prins cu femeia altuia. Filmarile bomba care au facut mii de vizualizari au fost date de Ziar de Cluj.

Ioana Marcu, iubita lui Ciprian, a avut prima reactie dupa scandalul de miercuri. A postat o poza cu ei doi pe retelele de socializare, in care da de intelse ca si-a iertat sotul pentru cele petrecute acum un an.

Asa a aparut si prima reactie a mamei fotbalistului. Sorina Marica a scris urmatorul comentariu in dreptul pozei postate de Ioana: "Iubirea, grija, sprijinul, bunatatea, rabdarea si intelegerea sunt valorile care sustin o familie fericita si sanatoasa! Va iubesc."

Marica a vorbit mereu frumos despre Ioana si putina lume se astepta la cele intamplate. "Ea e o fata simpla, care nu incearca sa epateze, o fata cu bun gust, dulce si sincera. Cel mai important lucru pentru mine la o femeie este sa fie feminina, e cel mai mare atu.", spunea Marica in urma cu ceva timp despre iubita sa.

Modifică setările cookies