anamaria prodan Nicusor Stanciu Victor Becali Virale

Reacția lui Victor Becali după ce Anamaria Prodan a photoshopat fotografia de prezentare a lui Stanciu: „Unii trăiesc doar pentru asta!”

Victor Becali nu a ratat ocazia de a glumi pe seama impresarei Anamaria Prodan, care a folosit Photoshop pentru a se introduce în fotografia de prezentare a lui Nicușor Stanciu la Wuhan.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 20:50
Data actualizarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 21:54

Fostul impresar, care deține acum o firmă de impresariere alături de fratele său, Ioan Becali, a susținut că el nu era un împătimit al fotografiilor în perioada în care a activat în fotbalul românesc.

„Nu m-am gândit, dar știți că pe timpul nostru nu prea era tehnologia așa avansată. Eu când am spus că sunt unii oameni care trăiesc pentru poze, m-au cam luat la mișto niște colegi de-ai dvs. din presă. 

Cum spuneați dvs. de Chivu, de Mutu, de Popescu, de Hagi, de Petrescu de toată generația asta, mai că trebuia să stau și în cantonament, că în rest  eram tot timpul cu ei. N-am prea făcut poze cu ei, doar la birou sau cu tricoul, chestii de genul acesta, dar să stau toată ziua să postez pe Instagram sau pe Facebook sau pe știu eu ce… 

Sunt oameni care trăiesc pentru chestia asta și le place să facă chestia asta, dar măcar dacă pozele erau reale”, a spus Victor Becali, pentru sptfm.ro.

Anamaria Prodan este omul care i-a marcat cariera lui Stanciu. Impresara a fost cea carea a intermediat toate transferurilor din cariera internaționalului român ajuns la 28 de ani: FC Vaslui, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, Al Ahli și Slavia Praga.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!