Reactia guvernului american dupa ce El Chapo a declarat in fata judecatorului ca "nu este deloc bogat"

Duminica 18 Noiembrie 2018, 07:30

	Reactia guvernului american dupa ce El Chapo a declarat in fata judecatorului ca "nu este deloc bogat"

El Chapo Guzman are o avere uluitoare.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Cel mai mare traficant de droguri din lume, El Chapo Guzman, este in plin proces in USA. Acesta este acuzat de foarte multe infractiuni, insa a pledat nevinovat la toate, in mod inexplicabil!

Mai mult, El Chapo nici nu isi recunoaste imperiul construit pe traficul de droguri! Acesta a declarat la proces ca nu este liderul cartelului Sinaloa, si ca nu este deloc o persoana bogata, asa cum incearca sa il faca procurorii americani sa para.

Guvernul a scos insa imediat actele, demonstrand ca El Chapo a castigat, timp de 20 de ani, peste 14 miliarde de dolari din traficul de droguri!!!

Averea lui El Chapo era estimata la 9 miliarde de dolari inainte ca acesta sa fie incarcerat in urma cu doi ani, insa de atunci a scazut mai mult de jumatate, dupa ce eficienta cartelului a fost redusa dramatic. Odata cu incarcerarea lui El Chapo, cartelul a ramas pe mainile fiilor sai si a mai multor locotenenti ce s-au razboit intre ei in loc sa aiba grija de afaceri.

Citeste si:
BRAT