Proba uluitoare adusa de procurori la procesul lui El Chapo! Au pus pe masa juratilor arma cu care traficantul isi executa rivalii: FOTO

Autor: Sport.ro
Marti 20 Noiembrie 2018, 17:57

	Proba uluitoare adusa de procurori la procesul lui El Chapo! Au pus pe masa juratilor arma cu care traficantul isi executa rivalii: FOTO

Procesul celui mai periculos traficant de droguri din zilele noastre a inceput la New York.

Procurorii americani ai Departamentului de Justitie incearca sa obtina o condamnare cat mai lunga pentru cel mai periculos traficant de droguri de la Escobar incoace. Procesul lui El Chapo se desfasoara la New York, iar mexicanul este acuzat de numeroase fapte, inclusiv de zeci de asasinate.

La termenul de ieri al procesului, procurorii Departamentului de Justitie au pus pe masa juratilor arma personala a lui Joaquin Guzman. De asemenea, ei l-au adus pe Jesus Zambada, fostul "locotenent" al lui El Chapo, cel care a depus marturie impotriva traficantului.

Zambada a spus, de asemenea, ca El Chapo si-a executat in 2004 un rival pentru simplul fapt ca acesta nu i-a intins mana.

Pistolul adus de procurori la proces este, potrivit acestora, arma cu care El Chapo isi executa dusmanii. Este vorba despre o arma incrustata cu diamante, care are pe maner initialele numelui sau: J G L, de la Joaquin Guzman Loera.

Valul de căldură continuă şi la începutul lunii august. Cod galben şi cod portocaliu până duminică seară
BRAT
Modifică setările cookies