Virale

PRIMUL INTERVIU acordat de "Regina Cocainei". Sotia model a lui El Chapo, dezvaluiri despre viata alaturi de cel mai faimos traficant din lume

Emma Coronel Aispuro (29 de ani), sotia faimosului traficant Joaquin "El Chapo" Guzman, a vorbit intr-un interviu acordat Telemundo.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Decembrie 2018, 10:52
Data actualizarii: Miercuri 12 Decembrie 2018, 10:58

Emma Coronel Aispuro, sotia celui mai faimos traficant de droguri din lume si, spune Departamentul de Stat al SUA, cel mai bogat, a rupt tacerea intr-un interviu acordat unei televiziuni din America Latina. Ea a vorbit pentru Telemundo.

Sotia lui El Chapo, care este cu 32 de ani mai tanara decat temutul traficant aflat acum in inchisoare in Statele Unite, a facut dezvaluiri despre viata alaturi de acesta.

"Media l-a facut faimos si vrea sa-l tina acolo pentru ca imaginea lui vinde",
a spus ea.

"Cred ca orice sotie ar face, in locul meu, acelasi lucru, cand sotul ei s-ar gasi intr-un moment dificil. Intr-un fel sau altul el stie ca il sustin si ii sunt alaturi. Sincera sa fiu, cred ca lui ii place putin aceasta faima", a mai spus ea.

Emma Coronel Aispuro a devenit sotia lui El Chapo cand a implinit 18 ani si are doi copii cu acesta. Ea este nepoata unui fost "locotenent" al lui El Chapo.

Acuzat de trafic de droguri, dar si de numeroase asasinate si de faptul ca a instaurat teroarea in regiunile controlate de Cartelul Sinaloa, El Chapo "nu a facut niciodata ceva ilegal in prezenta mea", a mai spus Emma Coronel Aispuro.

Modifică setările cookies