Prima lovitura primita de El Chapo la tribunal! Ce decizie a luat judecatorul

Prima lovitura primita de El Chapo la tribunal! Ce decizie a luat judecatorul

El Chapo e judecat la New York pentru crime, trafic de droguri si evaziune fiscala. 

Cel mai periculos traficant din lume isi asteapta sentinta la New York, acolo unde este judecat in cel mai scump proces din istorie.

Americanii cheltuie 35 de milioane de dolari ca sa-l vada inchis definitiv pe omul responsabil de trafic de cocaina in valoare de 15 miliarde de dolari din Mexic in SUA. In plus, cartelul Sinaloa condus de El Chapo e in permanenta stare de razboi cu autoritatile mexicane si americane, iar multi oameni si-au pierdut viata intr-un mod brutal.

El Chapo e acuzat de 33 de crime, insa in realitate, razboiul drogurilor din Mexic a dus la disparitia a 100.000 de persoane in ultimii 20 de ani!

El Chapo a fost capturat in 2017, iar de atunci a fost tinut la carcera de americani, de teama ca temutul infractor sa nu evadeze. El Chapo a scapat de doua ori din inchisorile mexicane, a doua oara printr-un tunel sapat pe sub inchisoare.

La debutul procesului, El Chapo a cerut permisiunea judecatorului sa-si imbratiseze sotia, pe care n-a mai vazut-o de doi ani. Avocatul mexicanului a spus ca ar fi un gest umanitar pentru un om care n-a mai avut niciun contact cu familia de cand a fost capturat.

Judecatorul a ramas in pronuntare, iar dupa doua zile a dat verdicul: negativ! El Chapo nu poate sa-si imbratiseze sotia la tribunal, iar procesul urmeaza sa inceapa.

Judecatorul a ales 12 jurati dupa lungi dezbateri. Multi locuitori ai orasului New York, alesi la intamplare, au refuzat sa faca parte din proces de teama oamenilor lui El Chapo, care vaneaza acum martorii din proces.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Programarea pentru vaccinarea cu Pfizer, reluată de sâmbătă. Câte persoane vor putea primi serul
BRAT

Modifică setările cookies