Virale

Poza pe care nu a mai aratat-o nimanui pana acum! Lazar Angelov, "culturistul spartan", i-a uimit pe fani! Cum arata cand s-a apucat de sala

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 17:35
Data actualizarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 17:59

Lazar Angelov, probabil unul dintre cele mai cunoscute modele de fitness din lume, "culturistul spartan", asa cum este poreclit de unii fani, a decis sa raspunda rugamintilor acestora si sa posteze o fotografie veche cu el.

Bulgarul s-a lasat induplecat de rugamintile fanilor, care si-au dorit mult sa vada o fotografie din vremea in care acesta era la inceput cu fitnessul.

Un adevarat colos acum, care s-a remarcat in toata lumea prin forma sa fizica incredibila, bulgarul nu a fost mereu la fel de "tare". Ba din contra, acesta arata ca un tip "average" si chiar el a recunoscut de mai multe ori ca nu se dadea in laturi de la alcool si junk food.

Angelov s-a dedicat insa complet sportului, iar acum este unul dintre cele mai apreciate modele din lume, pozand pentru reviste celebre. Acesta se antreneaza zilnic si nu iese deloc din rutina sa, cu mese fixe si stricte, dar si cu limite clare in ceea ce priveste petrecerile si iesirile nocturne.

 
Modifică setările cookies