Virale

Patru vedete din filmele pentru adulti, acuzate dupa ce au tras o scena intr-un parc national! Cum au reactionat autoritatile si ce s-a intamplat cu hotelurile din zona

Un moment controversat s-a petrecut intr-un parc national din Mexic dupa ce patru vedete din filmele pentru adulti au filmat o scena in spatiul protejat.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Noiembrie 2020, 16:23
Data actualizarii: Sambata 07 Noiembrie 2020, 16:25

Mia Marin, Giselle Montes, Yamileth Ramirez si Alex Marin au provocat un scandal imens in Mexic dupa ce saptamana trecuta au filmat o scena dintr-un film interzis in Parcul National Canionul Sumidero.

Acestia s-au aventurat pe o pluta pe raul Grijalva in timp ce regizorul ii filma.

  • Patru vedete din filmele pentru adulti, acuzate dupa ce au tras o scena intr-un parc national! Cum au reactionat autoritatile si ce s-a intamplat cu hotelurile din zona

Cu totii risca acum sa fie trimisi in judecata pentru activitatea lor interzisa din rezervatia naturala protejata.

Cu toate acestea, proprietarii hotelurilor din zona se bucura de scandalul creat in jurul subiectului si spun ca numarul vizitatorilor a inceput sa creasca.

"Intr-un fel, vad totul ca fiind o promovare a destinatiei. Actorii au venit pentru ca este un loc sigur si au ales aceasta locatie datorita naturii sale", a declarat Manuel Nino Gutierrez, presedintele Asociatiei Hotelurilor si Motelurilor din Chiapas, potrivit Daily Star.

Autoritatile au insa alta parere: "Au fost realizate filme cu continut sexual care dauneaza imaginii parcului, care reprezinta mandria Chiapasului, si depaseste orice limita a bunului simt", au declarat oficialii.

Modifică setările cookies