Virale

Papusile care au REVOLUTIONAT industria, prezente pe cea mai renumita platforma pentru adulti! Sunt INCREDIBIL de realiste si au ajuns in atentia regizorilor

O companie a realizat un set de papusi care sunt extrem de asemanatoare oamenilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Iunie 2020, 09:50
Data actualizarii: Sambata 27 Iunie 2020, 09:52

Compania Gynoid a realizat unele dintre cele mai 'realiste' papusi din lume, iar recent au decis sa isi deschida un canal pe site-ul de adulti Pornhub.

Potrivit Daily Star, brandul de papusi se bucura de un real succes in ceea ce priveste numarul de vizualizari, iar furnizorul spune ca deja a fost abordat de regizorii de filme pentru adulti din cauza realismului lor iesit din comun.

  • Papusile care au REVOLUTIONAT industria, prezente pe cea mai renumita platforma pentru adulti! Sunt INCREDIBIL de realiste si au ajuns in atentia regizorilor

"Ca brand de papusi sexuale, avem foarte putine locuri in care sa ne prezentam videoclipurile. YouTube le poate interzice cu usurinta pentru nuditate, iar platforma Vimeo nu este la fel de populara. PornHub este perfect datorita naturii sale si este mai mult sau mai putin apropiat de publicul nostru tinta", a declarat Co-fondatorul Gynoid pentru Daily Star.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!