O singura femeie au lasat rusii sa conduca un tanc in al doilea Razboi Mondial! Modul socant in care s-a terminat "povestea"
Joi 03 Mai 2018, 10:36

O singura femeie au lasat rusii sa conduca un tanc in al doilea Razboi Mondial! Modul socant in care s-a terminat "povestea"

Aleksandra Samusenko este singura femeie care a condus un tanc in armata sovietica.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Rusoaica a fost ofiter pe tanc in prima divizie de tancuri a armatei ruse. Aceasta a fost singura femeie care a reusit aceasta performanta in uriasa armata rosie din al doilea razboi mondial. Aleksandra a luptat mai intai in Razboiul Rece, intre Rusia si Finlanda, in 1939-1940, si apoi pe frontul de est in al doilea razboi mondial, in bataliile de la Kursk si Lvov.

Aceasta a primit doua decoratii, Steaua Rosie si Ordinul Patriotic, clasa intaia si a doua. Sunt mai multe marturii ce denota curajul avut de rusoaica, cea care era un adevarat simbol in armata sovietica.

Aleksandra a avut insa un sfarsit tragic, desi rusii au incercat sa musamalizeze felul in care a fost ucisa chiar de unul de-al lor. Varianta "oficiala" este ca Aleksandra a fost ucisa de un foc de artilerie in timpul contraofensivei din Germania, insa se pare ca in realitate aceasta a murit dupa ce a fost calcata din greseala de un tanc rusesc, in timpul unul mars ce avea loc noaptea.

Ironia a facut astfel ca singura femeie care a fost ofiter de tanc in armata rusa sa fie ucisa chiar la finalul razboiului, in 1945, dupa ce a fost calcata de un tanc pe langa care mergea.Klaus Iohannis, despre Pilonul II de Pensii: Se face ping-pong cu declarații. Îi somez pe guvernanți să-și revină
BRAT