O prefesoara a scos din minti zeci de parinti! A postat un videoclip pe Tik Tok si acum are o multime de reclamatii: ce mesaj a transmis

O prefesoara a scos din minti zeci de parinti! A postat un videoclip pe Tik Tok si acum are o multime de reclamatii: ce mesaj a transmis

Un videoclip postat de o profesoara pe Tik Tok a provocat un scandal urias.

Courtney White si-a impartasit pe Tik Tok parerea despre faptul ca ea nu le da copiilor de la scoala teme pentru acasa. Profesoara din Texas refuza sa le ofere elevilor sai "mai multa munca" in afara orelor de curs, deoarece nu exista nicio dovada ca asta ii va face pe elevi mai buni. 

Impartasind aceasta controversata idee pe Tik Tok, cei peste jumatate de milion de adepti ai ei, au sustinut ce spune aceasta: "Elevii fac suficienta munca la scoala, nu au nevoie de mai mult pentru acasa!" 

Nu a trecut foarte mult timp, iar filosofia ei a starnit o dezbatere cu privire la faptul daca temele "sunt sau nu" o necesitate. Desigur, elevii au fost de acord cu aceasta abordare a ei, dar colegii din sistem au acuzat-o ca nu-si face meseria bine. 

Dupa ce a primit o serie de comentarii negative la videoclipul ei, tanara de 27 de ani a fost nevoita sa-si apere convingerile. Ea a transmis: "Primesc o multime de comentarii si o multime de oameni vin la mine si imi reproseaza lucruri, multi profesori ma acuza ca nu-mi fac treaba. Nu exista nicio dovada ca temele vor face elevii mei mai buni. Nu e nevoie sa mearga acasa si sa faca mai multe teme, pentru ca daca o fac acasa, nu-mi arata mie nimic."


VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 28 ianuarie. 2.901 cazuri noi, 989 - numărul pacienților de la ATI
BRAT

Modifică setările cookies