O familie a decis sa scoata ZAHARUL total din dieta! Vezi ce s-a intamplat si cum arata cei patru dupa un an de zile

O familie a decis sa scoata ZAHARUL total din dieta! Vezi ce s-a intamplat si cum arata cei patru dupa un an de zile

►Sambata 19:00 Wigan – Arsenal in FA CUP, 21:00 LK "Uzina de Bataie" ►Duminica 17:30 Ajax - Ado Den Hag, 20:00 Finalele skandenberg: Ii paste bataia! 22:00 Stoica, primul meci in GLORY

O familie din America a decis sa renunte la zahar pentru un an de zile, eliminand aceasta substanta din cele trei mese ale zilei. Decizia a fost luata dupa ce sotia, Eve Schaub, a observat ca intreaga familie este lipsita de energie si se imbolnaveste foarte des.

"Am citit mai multe studii care arata ca zaharul te afecteaza din mai multe puncte de vedere si am luat decizia sa il scot din dieta noastra. Daca ne gandim ca unul din trei americani este obez si ca diabetul si bolile de inima sunt principala cauza de deces in USA, cred ca am luat decizia buna", a spus aceasta.

Eve a eliminat astfel toate alimentele care contineau zahar si si-a schimbat radical felul de a gati. Lucrurile aveau insa sa ia o intorsatura placuta, intreaga familie simtindu-se mult mai bine fara zahar in dieta, chiar daca cu totii aveau voie la un desert cu zahar, o data pe luna.

"Fiica cea mica a ajuns sa lipseasca doar 2 zile de la scoala intr-un an, pentru ca nu s-a simtit bine, de la cele 18 de anul trecut iar noi cu totii ne simtim mult mai bine si plini de energie", a spus Eve.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies