Tana Mongeau filme necenzurate Virale

O diva a filmelor NECENZURATE a "cumparat" 10.000 de voturi anti-Trump cu POZE NUD! S-a speriat de consecinte si a retras oferta: "Nu aveti nevoie de fundul meu!"

Alegerile prezidentiale din Statele Unite starnesc reactii nebanuite, in special in randul celor care il contesta pe Donald Trump.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Octombrie 2020, 11:51
Data actualizarii: Joi 08 Octombrie 2020, 11:56

Tanara Tana Mongeau (22 de ani), o celebritate pe internet si vedeta pe platformele cu filme pentru adulti, a intrat pe un teren alunecos in momentul in care le-a promis fanilor sai virtuali fotografii nud in schimbul unui vot pentru Joe Biden, rivalul democrat al actualului presedinte Donald Trump la alegerile din 3 noiembrie.

Intr-o postare pe Instagram, Tana si-a ademenit admiratorii cu urmatorul mesaj: "Daca ai dovezi ca ai votat sau vrei sa votezi cu Joe Biden, mergi pe OnlyFans-ul meu si vei primi un nud gratuit". Ulterior, pe TikTok, ea a dezvaluit ca a primit mesaje de la peste 10.000 de persoane, care au fost recompensate cu fotografii deocheate.

  • O diva a filmelor NECENZURATE a cumparat 10.000 de voturi anti-Trump cu POZE NUD! S-a speriat de consecinte si a retras oferta: Nu aveti nevoie de fundul meu!

La cateva ore distanta, mesajele de mai sus au fost sterse, Tana Mongeau speriindu-se de faptul ca ar putea fi acuzata de o infractiune electorala, mai precis de cumparare de voturi. "Nu ai nevoie de fundul meu pentru a sti ce este bine pentru America", se poate citi acum pe contul Tanei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!