O ANOREXICA a descoperit bodybuildingul! De la 500 la 5000 de calorii e doar un pas: "Ma simt mai sexy ca niciodata" FOTO:

Autor: Sport.ro
Miercuri 18 Septembrie 2013, 16:58

	O ANOREXICA a descoperit bodybuildingul! De la 500 la 5000 de calorii e doar un pas: "Ma simt mai sexy ca niciodata" FOTO:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Lisa Cross avea mari probleme de sanatate in adolescenta. Femeia spune ca isi ura corpul si nu isi gasea haine decat cele pentru copii, asta pentru ca era extrem de slaba. A descoperit bodybuildingul si a trecut de la infometare la aproape 10 mese pe zi.

Dieta ei acum contine 5000 de calorii. Ea consuma orez, proteine din shake-uri, carne de curcan, carne rosie, brocoli, sucuri naturale si sucuri de refacere.

Ca si bodybuilder trebuie sa fii critic in ceea ce priveste corpul tau. Ma simt feminina si sexy. Niciodata nu m-am simtit atat de bine. De-a lungul anilor m-am antrenat si mi-am schimbat atitudinea. Nu mai mananc pentru gust si vad mancarea ca un combustibil si nu imi mai e frica pentru ce actiune are asupra corpului meu. Erau zile cand mancam 500 de calorii. Acum mananc undeva pe la 5000”, povesteste femeia in varsta de 35 de ani.

FULLSCREEN

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Alertă de vreme severă. Ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină în mai multe regiuni
BRAT